Roadtrip

Een roadtrip is voor vele één van de meest vrije dingen om te doen. Dit komt omdat je helemaal zelf bepaald wat je wilt doen, waar je heen gaat, alles zonder verplichtingen. Met een roadtrip ontdek je een land het best. Er zijn vele redenen om op een roadtrip te gaan. Zo is het vaak goedkoper dan andere soorten vakanties, je kunt zelf je tijd bepalen, je ziet veel meer van een land en je zit niet vast aan een vaste plek. Een roadtrip door Spanje is een echte aanrader. Hieronder vindt je verschillende roadstrippen door Spanje ter inspiratie!

Roadtrip door Noord-Spanje

Als je van natuur en ruige golven van de Atlantische oceaan houdt is Noord-Spanje een topbestemming. Ook voor surfers is Noord-Spanje een goede locatie voor een roadtrip. Een voorbeeld van een roadtrip door Noord-Spanje is van Baskenland naar Galicië. Baskenland is een prachtig begin voor een roadtrip en Galicië een prachtig eind.

Roadtrippen langs de steden van Spanje

Een geweldige roadtrip door Spanje is een trip langs de mooiste steden. Deze roadtrip gaat langs de hoofdstad Barcelona, Valencia, Madrid en Cordoba. Deze steden hebben te veel dingen om te bezoeken. Daarom zijn twee overnachtingen per stad echt wel minimaal. Roadtrippen langs de steden van Spanje is een echte aanrader. Elke stad heeft zo zijn eigen unieke bezienswaardigheden.

Roadtrip door Zuid-Spanje

Met een roadtrip door Zuid-Spanje heb je eigenlijk gegarandeerd mooi weer. De zon die daar dagelijks schijnt zorgt voor weinig zorgen over het weer. Een voorbeeld van een onvergetelijke roadtrip is vanuit Malaga naar Granada. Onderweg kom je langs Antequera, Ronda, Sevilla en Cordoba.

Tip voor een roadtrip door Spanje

Ben je van plan om te gaan roadtrippen door Spanje? Dan hier een goede tip. Vaak pakken mensen de auto vanuit Nederland en reizen een lang stuk door naar Spanje. Dit kan natuurlijk, maar brengt wel wat nadelen met zich mee. Zo ben je vaak hartstikke moe voordat je aan het roadtrippen begint. Ook is autopech helaas niet te voorkomen tijdens je reis naar Spanje. Wat je ook kan doen is het vliegtuig pakken en een huurauto op de beginbestemming huren. Vliegen naar Barcelona bijvoorbeeld hoeft helemaal niet heel duur te zijn! Ook huurauto’s zijn voordelig te krijgen in Spanje.

Een relaxvakantie is ontspannen en genieten. En dit kan perfect in een wellness of Spa. Gelukkig heeft Spanje vele Spa’s waar je even helemaal tot rust kan komen. Geniet in één van de grootste bubbelbaden of krijg een onspannende massage! Een stad in Spanje dat bekend staat om de heerlijke spa’s is: Ourense. Deze stad staat bekend om de schitterende spa’s omringd door de natuur.