Vrije tijd in Spanje

Een vakantie naar Spanje is een vakantie om te ontspannen. Met veel vrije tijd kan je de meest mooie stranden, bezienswaardigheden en steden bezoeken. Een hele dag aan het zwembad liggen klinkt natuurlijk heerlijk, maar is uiterst zonde van je tijd. Spanje is een te mooi land om zomaar aan je voorbij te laten gaan!

 

Ook zijn er in Spanje verschillende mooie wandel- en fietsroutes bekend. Deze zijn zeker de moeite waard door de mooie natuur waar Spanje mee gezegeld is. Er is super veel te doen in Spanje op je vrije dag! Allereerst zijn de steden van Spanje stuk voor stuk een bezoekje waard. Denk aan Barcelona, Valencia, Madrid, Sevilla, Benidorm en Granada. Zit je in de buurt van één van deze steden, dan is een stadsbezoek zeker een aanrader!

Sport in Spanje

Ik denk dat iedereen het wel weet, Spanje is een echte voetbalstad. Dit komt door de verschillende professionele voetbalteams die op hoog niveau spelen. Voor echte voetballiefhebbers is een uitstapje naar één van de stadions zeker een goed idee! Daarnaast heb je nog vele andere sportactiviteiten in Spanje. Zo is het land perfect om te golven. Het klimaat helpt hier zeker bij mee. Het hele jaar door is het weer om te golven perfect. Ook zijn er genoeg golfbanen te vinden in dit prachtige land.

Wellness en Spa

Een relaxvakantie is ontspannen en genieten. En dit kan perfect in een wellness of Spa. Gelukkig heeft Spanje vele Spa’s waar je even helemaal tot rust kan komen. Geniet in één van de grootste bubbelbaden of krijg een onspannende massage! Een stad in Spanje dat bekend staat om de heerlijke spa’s is: Ourense. Deze stad staat bekend om de schitterende spa’s omringd door de natuur.

Dierentuin

Ben je een echte dierentuinliefhebber? In Spanje zit je dan helemaal goed! Een populaire dierentuin in Spanje ligt in Valencia. Deze dierentuin is anders dan andere. Dit komt omdat dieren hier niet opgesloten zitten in kleine kooien. Een diervriendelijke dierentuin waar je zelfs kan eten tussen de dieren. Wil je dolfijnen en walvissen zien? Bezoek dan de dierentuin Oceangrafic, ook gelegen in Valencia. Je loopt hier letterlijk onder de zeedieren van de oceaan.